Kijken, luisteren, bijblijven

Liever zien of horen hoe de vakbroeders de corona-impact beleven? Doe je voordeel met deze 3 afleveringen van Adformatie Connects Daily en deze 5 podcasts. 

Adformatie connects daily

In de video-interviewserie Adformatie Connects Daily praten onze redacteuren met marcom- en reclameprofs over de klappen en de kansen van de coronacrisis.

 Aflevering 1:
‘Mensen beginnen moe te worden van corona­communicatie’

Hella de Weger (a.s.r.), Thecla Schaeffer (Tony’s Chocolonely) en Andy Mosmans (ARA) bespreken of ze ‘op eieren moeten lopen’. Want, wat communiceer je als merk wel en niet tijdens de crisis?

 Aflevering 2:
‘Out-of-home gaat wel heel hard naar beneden’

Bart de Vries (JCDecaux Nederland) en Meindert van de Heuvel (Ocean Outdoor) over hoe er onevenredig hard wordt gesneden in campagnes en welke initiatieven ze nemen om hun bedrijven onder de aandacht te brengen.

 Aflevering 3: ‘Niet de digitále bureaus overleven, maar de béste bureaus’

Boris Nihom (Achtung!), Ana Henriques (TUI en Kras) en Alain Dujardin (Greenberry) signaleren ook dat de wereld - die van marketingcommunicatie incluis - dankzij de coronacrisis ineens veel sneller digitaliseert. Zit digital marketing volgens hen op rozen?

5 podcast-aanraders

De laatste ontwikkelingen volgen op het gebied van (crisis)communicatie, (sociale) media en creativiteit doe je met onze podcast-series.

Geen Commentaar

Frank Kromer maakt voor Adformatie de podcast-serie Geen Commentaar over crisiscommunicatie. In deze aflevering over communicatie in coronatijd interviewt hij omgevingsanalist Skye van Gooswilligen.

#PRAATMETME

In deze aflevering praten hosts Erik en Elger, op afstand, met Susanne van Nierop (hoofdredacteur Adformatie) en Sjors van Drie (Bud) over de impact van het coronavirus op de reclamebranche.

Bakkie Media

Thijs van Dijk en Daniel Kok zijn twee mediavakidioten die wekelijks de gebeurtenissen in de media onder de loep nemen.  In deze aflevering bespreken ze hoe de wereld eruit ziet na de coronacrisis.

CMOtalk

In CMOtalk interviewt Klaas Weima Nederlandse chief marketing officers over hun visie op marketingcommunicatie in het post-digitale tijdperk. In deze aflevering sprak hij met Gertjan Sturm van BSH.

Creative Achievers 

In zijn podcast Creative Achievers gaat Wouter Boon op zoek naar de geheimen van creatief succes. Hij spreekt met innovatieve, creatieve ondernemers, en in deze meest recente aflevering met Simone Ritter, universitair hoofddocent marketing en innovatie aan de Radboud Universiteit.

Volg ons liveblog op Adformatie.nl voor het meest actuele impactnieuws