6 x Adformatie Connects

In de video-interviewserie Adformatie Connects Daily en International praten

onze redacteuren met marcom- en reclameprofs over de hele wereld over de

impact van de coronacrisis.

 ‘Hoe moet je nu als organisatie adverteren zonder dat je als een profiteur wordt gezien?’ 

Arne Mosselman (Hill+Knowlton Strategies) deelt vanuit een communicatie- en PR-perspectief zijn visie op de gevolgen van de coronacrisis voor Dubai.

 ‘Expo 2020 zou één van de meest succesvolle tentoonstellingen ooit worden’

Stefanie Schachtschabel, managing partner Globally / Voorzitter Nederlandse Business Council UAE vertelt vanuit Dubai dat er geen nieuwe normaal is, alleen exponentiële verandering: ‘Er zijn geen excuses meer.'

 ‘De gezondheidszorg is enorm verdeeld en dat wordt door deze crisis pijnlijk zichtbaar’

Cees Honig (co-ceo van muziekvideoplatform XITE) vertelt vanuit Brooklyn, New York, hoe de angst aldaar regeert, maar de cynische politiek dat niet doet.

 'De crisis wordt complexer. Hoe je helder blijft communiceren is een zorgpunt'

Eunice Koekkoek (communicatiemanager McDonald’s Nederland), Friso Fennema (communicatiedirecteur van het ministerie van IenW) en Jasmijn van Ham (manager marketing bij Bruynzeel Keukens) over de rol die communicatie kan en zou moeten spelen in de tweede fase van de coronacrisis.

 ‘Nu communiceren over duurzaamheid is een balanceer-act en dat durft niet iedereen’

Greo Belgers (Triodos), Marieke van Balen (Danone) en Herman Toch (Flrish) over de invloed van de coronacrisis op de duurzaamheidsagenda. ‘Je wilt de plank niet misslaan of het gevoel bij mensen creëren dat je een slaatje uit de crisis wilt slaan.’

 ‘Hier ademt de industrie met de economie mee’

Neil Webers, Executive VP Americas bij EFESO, vertelt vanuit Philadelphia hoe de VS van een achterstand een voorsprong zouden kunnen maken. Hij gaat ook in op het verschil zoals dat bestaat in ontslagrecht, secundaire arbeidsvoorwaarden en zorgverzekeringen en welke effecten dat heeft op het bedrijfsleven en de economie.

Houd Adformatie.nl in de gaten voor de komende afleveringen!

Volg al het laatste impactnieuws op Adformatie.nl