4 x Adformatie Connects Daily

In de video-interviewserie Adformatie Connects Daily praten onze redacteuren met marcom- en reclameprofs over de klappen en de kansen van de coronacrisis. Kijk hier de vier afleveringen van vorige week terug.

 ‘Een hele grote groep adverteerders is gewoon weg’

Lauren van der Heijden (DPG Media), Maiko Valentijn (Mediacom) en Aschwin de Bruijn (Magna Global) over de vraag of adverteerders hun uitgaven nu zouden moeten verleggen van de big techs naar Nederlandse media. Of kleven daar ook praktische bezwaren aan?

 'De kans bestaat dat Nederland de app niet zal omarmen'

Jacqueline de Gruyter (Appril-festival), Ivo Jansch (Egeniq) en Ivo Roefs (Dutch Digital Agencies) over de appathon van vorige week, over de keuze van de overheid om nu zelf met een app te komen, en over de vraag: moeten we dat überhaupt willen, zo'n app?

 Crisis-learning uit China: ‘Geef marketeers meer autonomie’

Mark Greeven, China-kenner en professor of innovation and strategy aan het IMD, beschrijft hoe Chinese bureaus en adverteerders op de crisis hebben gereageerd, welke ‘corona-innovaties’ er daar zijn geweest en wat wij van de Chinezen kunnen leren.

 ‘Hoe houden we dit vast
met elkaar?’

Marie Jeanne Douven (communicatieadviseur Sint Antonius Ziekenhuis), Jhorna Erkens (directeur Bex*communicatie) en Corry Brand (communicatieadviseur Veiligheidsregio Zeeland) over het belang van een goede scheiding tussen beleid, strategie en de uitvoering van communicatie in crisistijd.

‘Als je lange termijn en dagelijkse praktijk niet uit elkaar houdt, loop je in no time achter de feiten aan.’

Houd Adformatie.nl in de gaten voor de komende afleveringen!

Volg al het laatste impactnieuws op Adformatie.nl