24Festival
in zes video’s

Tijdens 24Festival werd een deepdive genomen in de belangrijkste marketingtrends van het jaar en werden de Effie uitgereikt aan de effectiefste campagnes.

 MarketingLive! 

Wat zijn dé grote thema’s voor marketing-Nederland? Tijdens MarketingLive! maakte Adformatie de resultaten van de Grote Marketing Enquête bekend en bediscussieerden we de uitkomsten met de CMO’s van twee iconische Nederlandse merken zoals Albert Heijn en Philips: Johan van der Zanden en Thomas Marzano.

 24Talks: Creativiteit is het enige dat je afleert

Talpa Network geeft je een kijkje achter de schermen tijdens deze interactieve talkshow. Een tafelgesprek waarbij het thema vertrouwen aan de hand van verschillende mediumtypen en content besproken worden. Radio wordt bijvoorbeeld beschouwd als het meest betrouwbare medium in een tijdperk van nepnieuws.

 24Talks: Medialab &
Under Armour 

Of je nu deel uitmaakt van een groot bedrijf, een merk of een marketing agency, het managen van de media go-to-market-workflow kan een gedoe zijn. Doorlooptijd wordt korter, deadlines volgen elkaar sneller op en de hoeveelheid content groeit per campagne. In deze talk gaan twee market challengers, Under Armour en MediaLab, het gesprek aan hoe zij al jaren succesvol samen in de markt staan. Niet door “te schreeuwen op een feestje” of heel veel herrie te maken, maar door specifieke partnerships voor video content productie aan te gaan om zo hun doelgroep te bereiken.

 Effies: Gouden Effie
voor ASN Bank 

Willem-Albert Bol ging in gesprek met Renée Ras (ASN Bank) & Anja Froeling (Selmore Creative Agency). Met de campagne 'Goed doen met geld' winnen zij de enige gouden Effie in dit bijzondere awardjaar.

24talks: De impact van
corona op Karwei

De coronamaatregelen van half maart 2020 hadden een grote impact op Karwei. In deze 24talk gaat Mariëlle Rooswinkel, manager marketing communicatie en formule van Karwei, in gesprek met Marion Kuiper, client partner bij dentsu, over de impact die dit had op onder andere hun samenwerking en de uitdagingen waar we voor stonden. Tot slot praten we verder over de ideale media-mix van Karwei en de veranderingen daarbinnen de afgelopen maanden.

 24Talks: Waar zijn de mediabureaus bij de Effies?

Als we kijken naar de inschrijvingen van de Effies zien we maar bar weinig mediabureaus terugkomen. Is de rol van mediabureaus zo klein of zijn ze te bescheiden? In deze 24talk gaan Rogier Bruggeman, Directeur bij mediabureau ZIGT en zijn collega Joppe Andriessen, Creatief strateeg & Communications Director in gesprek over de rolverdeling tussen Klant, Reclame- & Mediabureau. Waarom zien we het teamwork tussen de drie belangrijkste stakeholders niet terug in de belangrijkste prijs van ons vakgebied? Hoe kunnen ze samen zorgen voor meer Effie waardige campagnes?

Volg  Adformatie.nl voor het meest actuele Marcom-nieuws