Hoe blijft je team ook op afstand productief en veilig werken?

van onze partner storro

Laat je team vanaf elke gewenste locatie sneller en veiliger werken met grote bestanden en continue back-ups.

Je team bewerkt dagelijks grote bestanden. Dat stelt hoge eisen aan werkstations, verbindingen en de opslag/back-up. Werken op afstand werpt dus direct een aantal uitdagingen op. Gelukkig kan de iMac thuis worden neergezet en snelheid van het internetabonnement eventueel verhoogd. Maar het veilig opslaan van, en soepel samenwerken aan dit creatief kapitaal heeft meer voeten in de aarde.

Lokaal werken vs. in de cloud

Doordat je mensen minder vaak op kantoor werken verliezen lokale oplossingen als een NAS of eigen server hun grootste voordeel: snelheid. Natuurlijk heb je lage vaste kosten, maar daar staan hoge vaste ‘lasten’ tegenover in onderhoud, flexibiliteit en beveiliging. Om nog maar te zwijgen over het handmatig moeten maken van back-ups, die daarmee regelmatig worden uitgesteld en de kans op verlies van werk vergroten.


De cloud ontzorgt op dat gebied grotendeels. Maar hier kost het up- en downloaden van grote ontwerpen en mediabestanden bij de meeste cloudaanbieders nog te veel tijd en bandbreedte. Dat leidt tot frustratie onder personeel en gaat direct ten koste van de productiviteit.

 “ Gebruik van Storro verkort de doorlooptijden en verhoogt je weerbaarheid direct”

Werk sneller en veiliger

Storro's unieke oplossing verhoogt de snelheid en veiligheid van werken aan grote bestanden in de cloud. Die ongeëvenaarde werksnelheid komt voort uit het lokaal kunnen uitvoeren van bewerkingen en het louter synchroniseren van de wijzigingen. Dat scheelt enorm in verkeer over de verbinding en dus in de tijd die personeel anders wachtend doorbrengt. Door continue back-ups voorkom je verlies van ontwerpuren, en dankzij onder meer end-to-end versleuteling zijn de bestanden automatisch beschermd tegen misbruik en alle schade van dien.


Één van onze klanten in de creatieve sector is digital marketingbureau Team Nijhuis. Zij zijn van hun NAS met back-up in Dropbox overgestapt op Storro. In bovenstaande video licht de operationeel directeur hun keuze toe, en legt uit wat dit ook jouw onderneming kan opleveren.


Met Storro doet je team méér in minder tijd, bespaar je direct op IT kosten en zijn je reputatie en continuïteit gewaarborgd.


Test het nu gratis op storro.com/creatie

Van onze partner

Volg al het laatste impactnieuws op Adformatie.nl